Welkom op het forum van startpagina!

Dit forum staat op alleen-lezen. Je kan hier informatie zoeken en oude berichten terugvinden, maar geen nieuwe berichten plaatsen.

Meer informatie op thailand.startpagina.nl

van vliegveld naar Bangkok

 • gerryd

  Hallo.

  Hoe kunnen we het beste vanaf het vliegveld naar hotel Narai in BKK reizen? We hebben iets gelezen over de Airport Express, iemand daar ervaring mee? En euuhhhhhhhh hoe weet je waar je uit moet stappen?

  Groet, Gerry

 • bangkok

  Gerry

  Als je het Narai hotel op Silom Road geboekt hebt , is er uiteraard voor jou maar een goede manier om er naartoe te gaan en dat is met een taxi.

  De prijs van het Narai is me bekend dus dan kan er ook wel een taxi vanaf toch !

  Die Airport Express ( Rail Link ) is best wel leuk en goed om te doen ,maar om op Silom Road te komen moet je twee keer overstappen , op Phyathai op de BTS skytrain en op Siam overstappen op de skytrain naar Wongwianyai. Als je dat wilt met je bagage wens ik je veel succes ,maar dat doe je toch niet ?

  Als je de Airport Express per bus bedoelde , die voor het Narai Hotel zou stoppen , dan zijn we gauw klaar , die rijdt niet meer :

  http://www.bangkokairportonline.com/node/55

  Rene

 • Martijn

  verreweg het eenvoudigst na een lange vlucht is de taximeter

 • joepattaya

  Ik neem aan dat je Suvarnabuhmi Airport bedoelt.

  Je zou de airport link van airport naar Phaya Thai kunnen nemen en van daar overstappen op de BTS die ja naar Chong Nonsi brengt.

  Vandaar is het nog 1 kilometer naar het hotel.

  Heb je dus veel bagage, neem dan een meter-taxi. Ben je met 2 personen, dan is het verchil al bijna te verwaarlozen.

  Misschien dat Rene een andere mening toegedaan is (die is een beetje specialist op de bovengrondse en ondergrondse treintjes in BKK)

  Feit is, dat je vanaf het vliegveld simpelweg op de airportlink kunt stappen en met één (misschien 2 ) overstap in de buurt van je hotel komt.

 • gerryd

  Dank voor de adviezen, het gaat dus de taxi-meter worden. Iemand een idee van de kosten, dit om te weten hoeveel we ongeveer moeten pinnen.

  @ Rene, lees dat jij de “treintjes” specialist bent, mss benaderen we je nog een keer voor wat we wel/niet moeten doen. Het liefst reizen we bovengronds, wrs op de dag van aankomst vanuit het hotel op de trein stappen en dan maar zien waar we uitkomen. Kunnen we gelijk een beetje bijkomen.

 • Martijn

  pinnen kost 150 baht per keer dat je pint

  je zult na 1x pinnen ongetwijfeld voldoende geld hebben om per taxi bij je hotel te komen, zorg dat je voldoende klein geld hebt

 • loe

  Taxi zal 350 tot 450 baht kosten, inclusief de 50 baht airport toeslag,

  afhankelijk van de verkeerssituatie. Rond de € 10,– dus.

  Martijn is de leukste thuis :)

 • tlharrie

  Leuk hotel Narai hotel

  je zit overal lekker dicht bij

  ik slaap er altijd als ik in Bangkok ben

  heb de laatste keer 850 betaald maar ik neem de eerste taxi die voor me voeten komt heb geen zin om nog lang te reizen na een vlucht

  Gr.

 • jo-han

  In September voor het eerst met de airport link gereisd.Voorheen met taxi.Met overstap van BTS halte Saphan Khwai naar de airpoort link totaal 45min.Snel en goedkoop.Volgendjaar weer.

 • bangkok

  Jo-Han

  Als je met de skytrain BTS over moet stappen op de Airport Raillink , doe je dat bij halte Phayathai en niet bij SaphanKwai.

  Of bedoelde je het anders ? Met de skytrain van Sapankwai naar Phayathai en daar overgstapt op de Airport Raillink ?

  Rene